Pesona Malam Puisi Riong. - Berita Harian , Rashiqah Ilmi Abd Rahim (2011)
SEPERTI diduga,penampilan penyair indie,Fynn Jamal dan penyanyi bernafas ketuhanan,Ramli Sarip,pada Malam Puisi Riong Berita Harian (BH)- universiti Malaysia Pahang (UMP) di Kompleks Sukan,Gambang,Isnin lalu,mencuri tumpuan lebih 3,000 khalayak yang membanjiri lokasi terbabit,dengan sesetengahnya 'terpaksa' berdiri.