Kejohanan Bola Jaring UKM 12 April - Berita Harian, (2008)
Ingin menunjukkan bakat bermain bola jaring? Apa kata sertai Kejohanan Bola Terbuka Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) 2008 yang akan berlangsung pada 12 hingga 13 Arpil. Kejohanan bukan saja terbuka untuk wanita kerana penganjur turut menyediakan kategori bagi lelaki yang berminat meskipun bola jaring lebih sinonim dengan permainan khusus untuk wnaita.