Pindaan Interlok diketahui dalam tempoh sebulan. - Harian Metro, (2011)
PUTRAJAYA: Bentuk pindaan terhadap novel Interlok akan diketahui dalam tempoh sebulan,dengan mengambil kira integriti penulis, kata pengarah Institut kajian Etnik,Universiti Kebangsaan Malaysia Prof Datuk Dr Shamsul Amri Baharuddin.