Pensyarah UPM maut - Harian Metro, (2008)
Birapun hajatnya menyertai konvoi motosikal berkuasa tinggi tercapai, seorang pensyarah Kejuruteraan dan Makanan Universiti Putra Malaysia (UPM) bernasib malang apabila maut ddalam kemalangan di kilometer 141.9 Lrbuhraya Utara Selatan di sini, petang kelmarin.