Pendaki tiga gunung. - Utusan Malaysia, Siti Aishah Yusoff (2011)
BAGI penulis ilmu bukan hanya boleh dipelajari dalam kelas dan bilik kuliah sahaja. Gunung dan hutan belantara juga adalah tempat terbaik untuk mencari ilmu,malah junjungan besar Nabi Muhammad SAW telah mendapat wahyu pertama iaitu Surah al-alaq di gua Hira.