Pendaki Solo impi rekod dunia. - Utusan Malaysia, (2011)
KEGAGALAN cubaan pertama mendaki tangga Menara Kuala Lumpur selama 24 jam tanpa henti pada tahun lalu tidak melunturkan semangat pendaki solo negara, Mohd. Noor Mat Amin untuk terus mencuba.