Penawar kanser perlu kajian lanjut. - Berita Harian (2011)
BERITA mengenai penemuan sejenis bahan antikanser dari herba lempoyang oleh pensyarah Universiti Putra Malaysia (UPM) mungkin berita yang paling menarik dan hangat diperkatakan ketika ini.