Panel tiada prasangka terhadap Abdullah. - Utusan Malaysia, (2011)
PUTRAJAYA 16 Feb.- Panel bebas mengkaji pindaan novel Interlok yang bersidang hari ini sebulat suara bersetuju bahawa tidak timbul sebarang buruk sangka terhadap penulis novel,Datuk Abdullah Hussain.