MPSJ,UPM bentuk kerjasama strategik. - Berita Harian , (2011)
SUBANG JAYA: Majlis Perbandaran Subang Jaya (MPSJ) dan Universiti Putra Malaysia (UPM) mendatangani memorandum persefahaman (MoU) bagi membentuk hubungan strategik kedua belah pihak dalam sembilan bidang utama yang dikenal pasti.