MPSJ,UPM jalin kerjasama. - Harian Metro, (2011)
SUBANG JAYA: Majlis Perbandaran Subang Jaya(MPSJ) bekerjasama dengan Universiti Putra Malaysian((UPM) membabitkan lima skop utama iaitu penyelidikan,pengembangan,perundingan,latihan dan akademik dalam bidang perhutanan.