MPSJ sasar taraf 5 bintang. - Utusan utusan, Nur Nazlina Nadzari (2011)
SUBANG JAYA 10 jan.-Majlis Perbandaran Subang Jaya (MPSJ) mahu menjadi pihak berkuasa tempatan (PBT) bertaraf lima bintang pada tahun ini menerusi peningkatan kualiti dan produktiviti perkhidmatan mereka.