Misi Dalton. - Berita harian, Mohd Faisal Md Noor (2011)
BERMULA dengan keazaman dan galakan daripada abangnya,Kelvin Low Kae Ong,pelajar Ijazah Sarjana Muda Doktor Perubatan Veterinar,Universiti Putra Malaysia(UPM),Dalton Low Kae Neng sanggup mengayuh basikal sejauh 2,250 kilometer bagi membawa mesej mengenai penyakit HIV/AIDS.