Membelai haiwan. - Harian metro, Kusyi Hirdan (2011)
"SEWAKTU saya berkhidmat di bidang haiwan kesayangan dahulu,selalunya haiwan yang dibawa ke klinik ialah kucing,anjing,arnab,hamster,tikus belanda,iguana,ular,beruk dan kambing. Semuanya mengujakan!"