Hormati keputusan pemilihan MPP- Khaled - Utusan Malaysia, (2011)
KUALA LUMPUR 22 Feb. - Kementerian Pengajian Tinggi meminta semua pihak agar menghormati keputusan pemilihan Majlis Perwakilan Pelajar Sesi 2010/2011 di institusi pengajian tinggi awam(IPTA)yang berlangsung semalam dan hari ini.