Bekas KM dilantik Speaker DUN Sabah. - Berita Harian , (2011)
KOTA KINABALU: Bekas Ketua Menteri Sabah,Datuk Seri Salleh Said,dilantik sebagai Speaker Dewan Undangan Negeri (DUN) Sabah menggantikan Datuk Juhar Mahiruddin yang dilantik sebagai yang di-Pertua Negeri Sabah ke-10.