Lima atlet UPM dominasi anugerah MASUM - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2012)
KUALA TERENGGANU, 12 Mei – Lima atlet kebangsaan Universiti Putra Malaysia (UPM) mendominasi beberapa anugerah utama pada Majlis Sukan Universiti Malaysia (MASUM) 2011.