NC terima Anugerah Sanjungan 2011 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2012)
KUALA LUMPUR, 30 April – Naib Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), Dato’ Ir. Dr. Radin Umar Radin Sohadi telah menerima Anugerah Sanjungan Majlis Penerbitan Ilmiah Malaysia (MAPIM) 2011 yang disampaikan oleh Menteri Pengajian Tinggi Malaysia (KPT), Dato’ Seri Mohamed Khaled Nordin.