Jangan abai pemakaian topi keledar - TNC - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2012)
SERDANG, 28 April – Pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) digesa tidak mengabaikan pemakaian topi keledar di dalam kampus walaupun untuk jarak perjalanan yang dekat.