UPM Menang Anugerah Harta Intelek Negara Struktur Organisasi 2012 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2012)
KUANTAN, 28 April – Universiti Putra Malaysia (UPM) memenangi Anugerah Harta Intelek Negara 2012 bagi kategori organisasi (kerajaan dan swasta) dengan membolot hadiah wang tunai RM30 ribu dan piala serta mengulangi sejarah memenangi anugerah yang sama pada tahun 2008.