Yang Di-Pertuan Besar Negeri Sembilan rasmi Pameran Kesusasteraan Rakyat Negeri Sembilan (PERMANIS) - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2012)
SERDANG, 23 April – Yang Di-pertuan Besar Negeri Sembilan, Tuanku Muhriz ibni Almarhum Tuanku Munawir berkenan melawat Pameran Kesusasteraan Rakyat Negeri Sembilan di Universiti Putra Malaysia (UPM).