UPM Terima Kemasukan 5,234 Pelajar Baru - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2008)
SERDANG, 29 Jun – Universiti Putra Malaysia (UPM) menerima pendaftaran kemasukan seramai 5,234 pelajar baru bagi semester pertama sesi 2008/2009 pada 28 dan 29 Jun di dua buah kampusnya di sini dan di Bintulu, Sarawak.