UPM-MPSJ lancar teknologi hijau atasi masalah sisa pepejal - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2012)
SERDANG, 23 April – Universiti Putra Malaysia (UPM) dan Majlis Perbandaran Subang Jaya (MPSJ) melancarkan projek Vermicomposting dn Biogas Anaerobic Digestion iaitu teknologi hijau bagi mengatasi masalah sisa pepejal di Pasar Awam Seri Serdang.