Healthy Lifestyle Day kutip dana amal aktiviti pesakit kanser - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2012)
SERDANG, 21 April – Sebanyak 85 meja telah dijual pada majlis makan malam amal program Healthy Lifestyle Day 2012 yang membudayakan amalan gaya hidup sihat untuk aktiviti pesakit kanser.