Nahwan Nur juara Pertandingan Nasyid IPT 2012 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2012)
LABUAN, 7 April – Kumpulan nasyid Nahwan Nur, Universiti Putra Malaysia (UPM) menjuarai Pertandingan Nasyid IPT 2012 di Universiti Malaysia Sabah baru-baru ini.