ITA tubuh Jaringan Kambing Tenusu Asia - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2012)
KUALA LUMPUR, 10 April – Institut Pertanian Tropika (ITA) Universiti Putra Malaysia (UPM) akan menubuhkan Jaringan Kambing Tenusu Asia pada Julai ini untuk membangunkan rangkaian kerjasama di dalam industri kambing tenusu.