Kelayakan Bahasa Inggeris pelajar antarabangsa ke UPM - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2012)
SERDANG, 2 April – Universiti Putra Malaysia (UPM) mengiktiraf sijil Certified Intensive English Programme (CIEP) dari Pusat Bahasa ELS sebagai syarat kelayakan Bahasa Inggeris bagi pelajar antarabangsa menyambung pengajian di UPM.