Pelancaran Bandar Hijau Serdang platform UPM-MPSJ gabung kepakaran - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2012)
SERDANG, 17 Mac – Universiti Putra Malaysia (UPM) dan Majlis Perbandaran Subang Jaya (MPSJ) bergabung kepakaran menjadikan kawasan Serdang sebagai Bandar Hijau yang cekap menguruskan pencemaran alam sekitar dan sisa pepejal.