UPM-PRCSB Kerjasama Aktiviti Penyelidikan Air - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2008)
KUALA LUMPUR, 6 Jun – Universiti Putra Malaysia (UPM) menandatangani satu perjanjian dengan Puncak Research Centre Sdn. Bhd (PRCSB) untuk bekerjasama di dalam aktiviti-aktiviti penyelidikan berteraskan air. Naib Canselor UPM, Prof. Datuk Dr. Nik Mustapha R. Abdullah berkata bentuk kerjasama dengan anak syarikat milik penuh Puncak Niaga Holdings Berhad (PNHB) itu ialah untuk melaksanakan projek-projek seperti pelan keselamatan air, pembersihan air, pengedaran air dan rawatan sisa kumbahan.