19 Pakar Pertanian UPM Kongsi Kepakaran di Jeli - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2008)
SERDANG, 8 Jun – Universiti Putra Malaysia (UPM) telah menghimpunkan seramai 19 pakar pertaniannya daripada pelbagai bidang pertanian sempena Hari Terbuka Bersama Pakar Pertanian UPM (HTBPP) di Jeli, Kelantan.