Tinjauan pengubahsuaian kaedah newton bagi penyelesaian sistem persamaan tak linear menggunakan aritmetik selang - Mohd, Ismail (1988)
Dalam makalah ini satu tinjauan mengenai penggunaan kaedah Newton dan pengubahsuaiannya dalam menyelesaikan sistem persamaan tak linear dikemukakan.