UPM perkenal program Inkubasi Usahawantani untuk tambah graduan usahawan muda - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat, (2012)
SERDANG, 10 April – Universiti Putra Malaysia (UPM) memperkenalkan Program Inkubasi Usahawantani bagi melahirkan usahawan muda pertanian dalam kalangan graduan selaras dengan hasrat kerajaan untuk menambah bilangan usahawan muda.