IG perlu jadi Institut Penuaan Kebangsaan - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat, (2012)
SERDANG, 3 April – Pengiktirafan yang diterima oleh penyelidik Institut Gerontologi (IG) Universiti Putra Malaysia (UPM) di peringkat kebangsaan dan antarabangsa membuktikan kemampuannya mengorak menjadi sebuah Institusi Penyelidikan Penuaan Kebangsaan.