KLIUC Tawar Program Geomatik - Utusan Malaysia, (2008)
Ingin mengetahui dengan lebih lanjut tentang apa yang dimaksudkan dengan Kejuruteraan Geometrik? Ia merupakan satu bidang yang cukup mencabar dan berpotensi pada masa kini.