UPM tingkat kerjasama bangun teknologi dan produk halal - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2012)
KUALA LUMPUR, 5 April – Institut Penyelidikan Produk Halal (IPPH) Universiti Putra Malaysia (UPM) menandatangani dua perjanjian persefahaman membangunkan teknologi mengesan bahan gelatin tidak halal pada produk makanan dan penghasilan produk samak berasaskan tanah liat.