Pesta Ang Pau promosikan keunikan seni budaya Zhong Hua - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2012)
SERDANG, 29 Mac – Persatuan Senibudaya Zhong Hua, Universiti Putra Malaysia (UPM) mempromosikan keunikan budaya Zhong Hua kepada kaum lain melalui Pesta Ang Pau (PAP) 2012 yang bertemakan ‘Sambutan perayaan dengan semangat UPM dan kerohanian naga’.