CAMP'12 BINCANG CABARAN-CABARAN TEKNOLOGI - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2012)
SERDANG, 14 Mac - International Conference of Information Retrieval and Knowledge Management (CAMP ‘12) pada 13-15 Mac 2012 adalah platform ideal untuk ahli-ahli akademik dan penyelidik dari pelbagai negara untuk membincangkan cabaran-cabaran dalam mencari maklumat, linguistik pengkomputeran dan pengurusan maklumat.