Recycling awareness pupuk budaya kitar semula - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2012)
SERDANG, 27 Mac – Dalam usaha Universiti Putra Malaysia (UPM) memastikan budaya kitar semula untuk kehijauan kampus, Jabatan Biologi, Fakulti Sains dengan kerjasama Coca-Cola Malaysia telah menganjurkan program Recyling Awareness Week.