Penyelidik UPM Menang Dua Pingat Emas di USA - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2008)
SERDANG, 24 Jun – Empat penyelidik Universiti Putra Malaysia (UPM) telah memenangi enam pingat termasuk dua pingat emas pada Invention and New Product Exposition (INPEX) Pittsburgh, Pennsylvania, USA baru-baru ini.