13 IPT sertai pertandingan nyanyian lagu puisi. - Utusan Malaysia, (2011)
KUANTAN 23 Jan.- Sebanyak 13 institusi pengajian tinggi awam (IPTA) berentap dalam Pertandingan Nyanyian lagu Puisi antara IPTA 2011 di Dewan Astaka, Universiti Malaysia Pahang (UMP), di sini, hari ini.