Isu Interlok dijangka selesai tempoh sebulan. - Berita Harian , (2011)
PUTRAJAYA: Panel bebas yang ditubuhkan bagi mengkaji pindaan novel Interlok karya Sasterawan Negara,Datuk Abdullah Hissain yang mencetuskan kontroversi baru baru ini,menjangkakan isu membabitkan novel itu mampu diselesaikan dalam tempoh sebulan.