Jangan gadai maruah kerana cinta. - Mingguan Malaysia, (2011)
KUALA LUMPUR 8 jan.- Golongan gadis tidak seharusnya terpedaya sehingga menggadai maruah kepada mana-mana lelaki demi hanya untuk mendapatkan cinta.