Kem pendidikan alam. - Harian Metro (2011)
KEM Pendidikan Alam Semulajadi (Kempas) 2010 peringkat Kebangsaan yang disertai 10 sekolah menengah dari seluruh negara di Hutan Simpan Ayer Hitam,Puchong,Selangor baru-baru ini menyaksikan Sekolah kebangsaan Labuan,Sabah muncul juara.