Kementerian Pelajaran bincang isu Interlok esok. - Utusan Malaysia (2011)
BATU PAHAT 16 Jan.- Perbincangan mengenai isu novel sastera Interlok antara kementerian Pelajaran, wakil dipilih MIC,penulisan,sasterawan dan ahli akademik akan diadakan Selasa ini di pejabat kementerian.