UPM Kampus Bintulu Destinasi Pendidikan Pertanian Negara - Tan Sri Dato’ Rozali - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2008)
BINTULU – Pro Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM) Tan Sri Dato’ Rozali Ismail berkata bahawa UPM Kampus Bintulu (UPMKB) merupakan destinasi pendidikan pertanian yang amat penting kepada sektor pertanian negara dalam melahirkan graduan pertanian dan veterinar berkemahiran tinggi.