Laporan nahas 2 bulan lagi - Harian Metro (2010)
CYBERJAYA: Hasil siasatan awal berhubung kemalangan bas persiaran menyebabkan 28 maut dan sembilan cedera di Jalan Simpang Pulai, Cameron Highlands 20 Disember tahun lalu akan diketahui dalam tempoh dua bulan lagi.