Eksplorasi saintifik INOS. - Junus, Laupa (2011)
SEBAGAI sebuah negara kelautan,adalah penting bagi negara ini memberi tumpuan kepada penjagaan dan penyelidikan sumber marinnya yang merupakan khazanah yang tidak ternilai.