Evolusi bolot 40 kerusi UTM. - Berita Harian, Rosniza Mohd Taha; Khairina Yasin,; Shah Che Ahm,; Nik Sukry Ramli,
JOHOR BAHRU: Calon Evolusi menang besar apabila menguasai 40 daripada 57 kerusi yang dipertandingkan dlam pemilihan Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) Universiti Teknologi Malaysia(UTM) bagi sesi 2010/2011,kelmarin.