Fatheen tekankan isu alam sekitar. - Utusan Malaysia
BAGI finalis GM3 yang terserlah keayuannya walaupun bertudung litup,Fathhen,peluang yang diberikan kepadanya sebagai hos NLKO akan digunakan semaksimum mungkin untuk meningkatkan kesedaran mengenai isu alam sekitar.