Hari Siswi kolej 11 UPM. - Harian Metro (2011)
HARI anjuran Kolej Sebelas,Universiti Putra Malaysia(UPM) yang diadakan baru-baru ini berjaya menarik minat pelbagai lapisan pengunjung dengan penyedian pelbagai aktiviti.