Jubli Perak Kosass UPM disambut penuh istiadat - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2008)
SERDANG, 26 Julai – Kolej Sultan Alaeddin Suleiman Shah (KOSASS) Universiti Putra Malaysia (UPM) telah mencatatkan sejarah yang tersendiri apabila Sultan Selangor, Sultan Sharafuddin Idris Shah Ibni Almarhum Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah telah menyerikan perasmian Jubli Perak KOSASS UPM baru-baru ini.